Nöjet att få bära snygga smycken

God förmiddag och välkomna till en ny underbar dag i mitt glamorösa liv. Som ni säkert såg i mitt senaste inlägg var jag på en gala, där jag körde på en lite annan look än vanligt. För ett par veckor sedan hittade jag en jättefin klänning som jag blev kär i men den kändes lite för vardaglig för en gala, då slog tanken mig att jag kunde klä upp den med mycket smycken och andra accessoarer. Det var då jag först kom i kontakt med Ateljé Tita Carlborg som säljer smycken i Mjölby.

Jag hittade smycken som passade perfekt för vad jag hade föreställt mig till galan. Jag åkte dit för att få ytterligare hjälp med hur jag skulle matcha smyckena med varandra, jag ska förtydliggöra att den hjälp jag fick var riktigt professionell och var mycket till hjälp. Efter all pressfotografering uppmärksammades mina smycken från Mjölby och det var med mycket positivitet. Så om du precis som mig har ett stort intresse för smycken till alla tillfällen skulle jag verkligen vilja rekommendera er att köpa era smycken i Mjölby hos Ateljé Tita Carlborg. Inte bara för att smyckena i sig är väldigt vackra utan även för att jag fick sådan professionell hjälp utifrån just min situation. Om du känner dig intresserad av detta skulle jag tipsa er om att gå i n och läsa mer på hemsidan för att få mer information. Om ni nu testar deras smycken skulle jag vilja be er att lämna en kommentar om er upplevelse och era tankar.