Det är ett nöje med goda bullar

God förmiddag mina underbara läsare, hoppas ni haft en bra dag än så länge med lika bra väder som mig med en värmande sol, jag kan nog äntligen säga att våren är här. Det jag längtat efter mest är att kunna sitta ute i solen med en god bakelse och en kopp kaffe. Därför gick jag idag på min frukostrast in på ett konditori i Sunne, vid namn Citykonditoriet i Sunne AB, och tog mig ett wienerbröd med en svart kopp kaffe.

Det var något av det godaste jag ätit på länge, det bästa av allt var att det var nybakat på morgonen så jag kunde fortfarande känna värmen från ugnen. Utöver att mitt fika var exceptionellt god var även konditoriets personal något utöver det vanliga, ypperligt trevliga och gav mig ett leende på läpparna. När jag satt på en bänk utanför detta konditori i Sunne såg jag många kunder gå ut med samma stora leende som jag gjorde. Väl tillbaka på jobbet kunde jag inget annat än rekommendera mitt nya favoritkonditori till mina kollegor. Väl på lunchen gick ett flertal av dem dit för att köpa sig en god efterrätt, varav alla var väldigt nöjda med både servicen de gav samt bakelserna de hade bakat. Jag ljuger inte när jag berättar för er att jag kommer bli ny stammis på detta konditori i Sunne, just för att man både fick ett väldigt trevligt bemötande av alla som jobbade där samt att man definitivt fick vad man betalade för, både i smak och kärlek. Så jag rekommenderar dig som bor i Sunne eller i områden runt omkring att besöka mitt nya favoritkonditori för en god kanelbulle efter jobbet.